Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Starta eller stoppa snurran

Hat, hot och troll i medierna

ÖPPET SEMINARIUM: Den 28 mars besöker Mathias Ståhle, journalist på Eskilstuna-Kuriren, JMG för att berätta om sitt arbete med det uppmärksammade reportaget om Trollfabriken (Granskning Sverige). Därefter blir det panelsamtal med Mathias Ståhle, Jesper Strömbäck, JMG och Monica Löfgren Nilsson, JMG.

Seminariet är öppet för alla som är intresserade. Välkommen!

 

Allt mer åsiktsjournalistik.
Vart tog objektiviteten vägen?

MEDIEMÖTET 2017 äger rum på JMG den 16 maj och riktar sig till journalister, blivande journalister, forskare och alla som är intresserade av journalistik. Bland talarna finns Hanna Hellquist, Henrik Örnebring, Lena Mellin och Orla Vigsø, och i en paneldiskussion om åsiktsjournalistikens betydelse och utveckling hör vi Emanuel Karlsten, Lena Mellin och Åsa Romson. Dessutom blir det utdelning av årets Nils Hornerpris, och föredrag av pristagaren – Anna Roxvall. Moderator: Stefan Eklund.
Välkommen med din anmälan senast 8 maj!

Save

Save

Save

Save

Följ oss:

Facebook   Twitter

 

Nypublicerat

Aalberg, Toril - Strategy and Game Framing
Aalberg, Torilaut(SwePub:gu.se)264663, [2017-01-01]

Andersson, Ulrika, - Skåningars konsumtion av lokala nyheter
Andersson, Ulrika,1977-,Göteborgs universitet, Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Gothenburg University, Department of Journalism, Media and Communication (JMG)aut(SwePub:gu.se)xaulrk, [2017-01-01]

JMG:s samverkande enheter

SOM-institutet logotyp
Nordicom logotyp
Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2017-03-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?