Hat, hot och troll i medierna - Mathias Ståhle om arbetet med reportaget om Trollfabriken

Öppet hus

Mathias Ståhle, journalist på Eskilstuna-Kuriren, besöker JMG och berättar om sitt arbete med det uppmärksammade reportaget om Trollfabriken (Granskning Sverige).

Därefter blir det panelsamtal med Mathias Ståhle och Jesper Strömbäck, JMG. Samtalsledare: Ulla Sätereie, JMG.

Seminariet är öppet för alla som är intresserade. Ingen anmälan krävs. Välkommen!

"Så styrs den svenska trollfabriken som sprider hat på nätet mot betalning", Eskilstuna-Kuriren, 170216:

Datum: 2017-03-28

Kategorier: Media/Journalistik