Nytt från våra studenter

Förutom examens- och projektarbeten deltar studenter vid JMG i en rad övningar där de producerar radio, TV, tidningar och webbmagasin.

Västfronten

Journaliststudenternas nättidning.

Västfronten TV

Tio minuter från journaliststudenterna vid Göteborgs universitet. Nyheter och aktualiteter med göteborgsperspektiv.

JMG TV-magasin

30 minuter TV-magasin av journaliststudenterna.

Radio JMG

Under terminerna sänder radiostudenterna sina program i Göteborgs närradion på 94,9 MHz, torsdagar och fredagar kl 14.00-15.00. Du kan även följa radiostudenterna på Facebook och på twitter (@radiojmg).

Mediemagasinet Publik

Journaliststudenterna vid JMG producerar själva ett mediemagasin; Publik. Tidningen vänder sig till medieintresserade människor i allmänhet och journalister i synnerhet. Tidningen publiceras på webben två gånger per termin och är i magasinsformat.

Läs Magasinet Publik

Webbredaktör