Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om deltagarna


LENA MELLIN, politisk kommentator och stf
ansvarig utgivare på Aftonbladet. En av de mest inflytelserika krönikörerna i Sverige.

ÅSA ROMSON, riksdagsledamot och före detta språkrör för miljöpartiet. Var klimat- och miljöminister 2014-2016.

EMANUEL KARLSTEN, journalist, krönikör och författare. Föreläser och skriver om sociala medier och om hur vi ska förstå och använda internet.

HENRIK ÖRNEBRING, professor i medie- och kommunikation vid Karlstads universitet, som tidigare forskat i Oxford, bland annat om europeisk journalistik.

ORLA VIGSØ, professor i retorik samt i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet. Forskar bland annat om politisk journalistik.

HANNA HELLQUIST, programledare i Morgonpasset i P3 och tidigare krönikör i DN. Har även givit ut böckerna Karlstad Zoologiska och En tryckare på Blue Moon Bar.

ANNA ROXVALL, årets Nils Horner-pristagare. Frilansjournalist med fokus på Afrika. Tillsammans med fotografen Johan Persson aktuell med en reportagebok om Burundi.

STEFAN EKLUND, chefredaktör på Borås Tidning och ordförande i Nils Horner-prisets jury.

ULLA SÄTEREIE, journalist, prefekt på Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet.

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2017-03-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?