Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Sara Ivarsson

Doktorand

Sara Ivarsson
Doktorand
sara.ivarsson@jmg.gu.se
031-786 4988

Postadress: Box 710, 40530 Göteborg
Besöksadress: Seminariegatan 1 b , 41313 Göteborg


Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (Mer information)
Box 710
40530 Göteborg
www.jmg.gu.se
jmg@jmg.gu.se
Fax: 031-786 4950

Besöksadress: Seminariegatan 1 b , 40530 Göteborg

Om Sara Ivarsson

Anställd som doktorand på JMG sedan september 2016. Har en bakgrund som gymnasielärare i Svenska och Historia och har efter det läst Kommunikatörsprogrammet, ett masterprogram med inriktning mot myndigheter och offentlig förvaltning. Tidigare studier innefattar förutom Pedagogik, Litteraturvetenskap, Svenska och Historia även studier i Socialantropologi, Internationella relationer, Kritiska utställningsstudier och Konstnärligt skrivande. Har flera års arbetslivserfarenhet som lärare inom såväl folkhögskola, gymnasium och högstadium, samt erfarenhet som kommunikatör i olika kulturverksamheter.

Forskningsintresse
Strategisk kommunikation, varumärke och organisationers kommunikation.

Pågående forskning
Varumärkesorientering inom ramen för myndigheter och offentlig förvaltning. Vad står ”varumärke” för i olika kontexter och vad är det som har gjort att organisationer i stor utsträckning utgår ifrån varumärket i sin kommunikation? Hur har det förändrats över tid och hur skiljer det sig mellan olika typer av organisationer? Vad innebär det för kommunikationsarbetet och vilka konsekvenser får det för andra verksamheter?

Undervisning
Ingen undervisning för närvarande

Sidansvarig: Ann-Sofie Sten|Sidan uppdaterades: 2014-01-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?