Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vidga dina vyer

Ta chansen att åka utomlands när du är student på JMG!

Våra avtal gör att du slipper betala avgifter när du studerar vid ett utländskt universitet där JMG, samhällsvetenskapliga fakulteten eller Göteborgs universitet har avtal.

Göteborgs universitet har numera ett system med en gemensam utlysning för alla partneruniversitet samt restplatsutlysningar höst och vår:

  • Huvudansökansperiod: 10 december - 1 februari
  • Restplatsomgång för höstterminen (endast deltagande institutioner, och endast utannonserade lediga platser): 15 mars - 31 mars
  • Restplatsomgång för vårterminen (endast deltagande institution, och endast utannonserade lediga platser): 15 september - 1 oktober

 

Informationsmöte

Torsdag 7 december är alla studenter välkomna till SA220 på ett informationsmöte gällande utbytesstudier. Kjell Malmgren från International Centre kommer att informera om avtalen GU har med länderna utanför Europa och JMGs koordinator Christina Jones berättar om JMGs Erasmusavtal. Förhoppningsvis finns även några studentambassadörer på plats för att berätta om sina erfarenheter.

Välkomna!

Kontaktinformation

Internationell koordinator
Christina Jones
031 786 5179
christina.jones (at) jmg.gu.se

Postadress
Box 710
405 30 Göteborg

Besöksadress
Seminariegatan 1B


Stipendium att söka för utresande

 

Andra kurser i journalistik
i Europa

JMG, Samhällsvetenskapliga fakulteten och GU har avtal om utbytesstudier vid flera universitet runt om i Europa (se listan i mittenspalten).

Hittar du inget som passar, men har du ändå lust att läsa kurser utomlands? Det finns andra journalistutbildingar i Europa som tar emot internationella studenter på vissa kurser. Dessa hittar du via EJTA, European Journalism Training Association.

ASIA EXCHANGE

För fler möjligheter till studier i Asien se sidan www.asiaexchange.org.
Frågor om ansökan 2016/2017? Kontakta katariina@asiaexchange.org
 

Sidansvarig: Christina Jones|Sidan uppdaterades: 2015-11-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?