Ett år med Trump. AW med forskare

Tid: 2018-02-27 kl 17:30

Evenemangstyp: Föreläsning

Det är drygt ett år sedan Donald Trump flyttade in i Vita huset och lika länge har världen förfasats över hans oberäknelighet och hans många utbrott på Twitter. Men är detta hela bilden av Trump och hans administration, eller är det delvis en kuliss som används för att finta bort omvärlden medan USA förändras? Välkommen på after work med bland andra Bengt Johansson, professor vid JMG.

Föreläsare: Svante Karlsson, docent, Institutionen för globala studier, Göteborgs universitet. Olof Larsson, postdoktor, Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet. Bengt Johansson, professor, Institutionen för journalistik, medier och kommunikation, Göteborgs universitet. Ola Olsson, professor i nationalekonomi, Göteborgs universitet. Moderator: Mattias Hagberg, journalist och författare

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2017-09-26