Coronakrisen och ålderismen - äldre och sköra i en enda röra

Tid: 2020-06-09 kl 13:00
Plats: Digitalt seminarium via Zoom

Evenemangstyp: Seminarium

Coronakrisen har kraftigt ändrat våra levnadsmönster och livsvillkor. Inte minst för personer över 70 år, för vilka riktlinjerna varit hemisolering och avskurna sociala kontakter. Vad gör detta med folkhälsan på sikt? Och vad säger det om vår syn på äldre?

Final Seminar with Per Oleskog Tryggvasson. General higher seminar.

Tid: 2020-06-10 kl 10:15
Plats: Inst för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Seminariegatan 1B - AS527, Annedalsseminariet

Evenemangstyp: Seminarium

The general higher seminar at JMG is a forum where researchers, doctoral students and invited guests present and discuss ongoing research. Other employees at the University are also very welcome.

Föreläsare: Per OLeskog Tryggvasson, doctoral student, JMG.

Sida 1 av 1

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2020-03-23