Värderingsstyrd politisk kommunikation

Tid: 2019-09-05 kl 13:00
Plats: Inst för journalistik, medier och kommunikation (JMG), Seminariegatan 1B - Sal 402, Annedalsseminariet, Seminariegatan 1A

Evenemangstyp: Föreläsning

Föreläsare: Acko Ankarberg, fd partisekreterare (KD).

Disputation i journalistik, medier och kommunikation: Ulrika Hedman

Tid: 2019-09-06 kl 13:15

Evenemangstyp: Disputation

Fredagen den 6 september disputerar Ulrika Hedman med sin avhandling "#InFlux. Journalists' adoption of social media and journalists' social role".

Hur man skapar opinion istället för att styras av den

Tid: 2019-09-10 kl 13:00

Evenemangstyp: Föreläsning

I höst håller institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) en exklusiv serie med föreläsningar om politisk kommunikation. Strateger från samtliga riksdagspartier kommer att ge JMG:s studenter och andra intresserade en unik inblick i det politiska livet bakom kulisserna. Föreläsningarna har kommit till på initiativ av JMG:s studenter i medie- och kommunikationsvetenskap (MKV), men är öppna för alla intresserade. Men antalet platser är begränsat så kom i tid - först till kvarn får plats.

Föreläsare: John Zanchi, valgeneral (S).

The Left party - behind the scenes

Tid: 2019-09-19 kl 13:00
Plats: Annedalseminariet, Seminariegatan 1 A - Sal 402, Annedalsseminariet, Seminariegatan 1A.

Evenemangstyp: Föreläsning

Föreläsare: Aron Etzler, partisekreterare (V)

Making democracy work

Tid: 2019-10-10 kl 13:00