Political cartoons in Swedish newspapers 1890-2017. General higher seminar

Seminarium

The general higher seminar at JMG is a forum where researchers, doctoral students and invited guests present and discuss ongoing research. Other employees at the University are also very welcome.

Föreläsare: Orla Vigsø, Professor, the Department of Journalism, Media and Communication (JMG), the University of Gothenburg. His two main areas of research are political communication and crisis communication, and he considers both to be within the broader field of strategic communication, thus combining political studies, language, and rhetoric with areas such as public relations and organizational communication.

Datum: 2020-02-19

Kategorier: Media/Journalistik