Roaming Audiences. General higher seminar.

Seminarium

The general higher seminar at JMG is a forum where researchers, doctoral students and invited guests present and discuss ongoing research. Other employees at the University of Gothenburg are very welcome.

Föreläsare: Annette Hill is a Professor of Media and Communication at Lund University, Sweden, and Visiting Professor at the University of Westminster, UK. Her research focuses on audiences and popular culture, with interests in media engagement, everyday life, genres, production studies and cultures of viewing.

Datum: 2020-03-04

Kategorier: Media/Journalistik