Dags för nationell kraftsamling för ökad medie- och informationskunnighet i samhället!

Nyhet: 2018-06-12

Nyligen samlades drygt 130 deltagare och fyra ministrar på en nationell konferens om medie- och informationskunnighet.

– Det var ett viktigt steg på vägen, konstaterar Ulla Carlsson, Unescoprofessor i yttrandefrihet vid JMG, Göteborgs universitet, som arrangerade konferensen tillsammans med Svenska Unescorådet.

– Men fortfarande finns en hel del kvar att göra för att få politiken, medieföretagen och folkbildningen att samarbeta i denna för demokratin så viktiga fråga.

Läs hela intervjun med Ulla Carlsson på Svenska Unescorådets webbplats.

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2018-04-12