Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Oscar Westlund fick kårens pedagogiska pris

Nyhet: 2014-06-03

Göta studentkårs pedagogiska pris 2014 delades ut i Kafé Haga den 26/5 under högtidliga former. Det är studenterna som nominerar lärare till det pedagogiska priset och i år inkom totalt 51 nomineringar fördelade över 32 personer, vilket visar att det finns många duktiga pedagoger inom fakulteten.

Kåren delar ut ett pris per institution och på JMG gick priset till Oscar Westlund med motiveringen:

Oscar nomineras för att han outtröttligt engagerar sig i inte bara sina studenters utveckling, utan även sin egen och kursens utveckling. Han lyssnar nyfiket och noggrant på vad vi har att säga och anpassar sina föreläsningar till att möta både behov och dagsaktuella händelser. På egen hand lyckas Oscar hålla mycket hög kvalitet och ställer rimliga och goda krav på de gästföreläsare vi haft, så att vi som studenter får ut så mycket som möjligt de timmar vi spenderar i Annedalsseminariet.

På JMG hade även följande lärare nominerats:
Marie Branner
Kerstin Särneö
Christel Copp
Maria Jervelycke Belfrage
Jan Strid
David Crouch

Även om det bara delas ut ett pris per institution bör alla nominerade känna sig som vinnare då varje nominering är ett bevis på en extraordinär insats!

Läs om övriga vinnare på Kårens webbplats
 

AV:

Kontaktinformation

Kommunikatör
Cajsa Malmström
031 786 1195
cajsa.malmstrom@jmg.gu.se

Postadress
Box 710
405 30 Göteborg

Besöksadress
Seminariegatan 1B

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2018-04-12
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?