Föreläsarna Mediemötet 2016

ULLA SÄTEREIE, journalist, prefekt på Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) vid Göteborgs universitet.

STEFAN EKLUND, chefredaktör på Borås Tidning och ordförande i den jury som utser pristagaren i det av Borås Tidning instiftade Nils Horner-priset*.

PAUL HANSEN, mångfaldigt prisbelönad pressfotograf på Dagens Nyheter, med stora delar av världen som arbetsfält.

JESPER STRÖMBÄCK, professor vid Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG), forskar bland annat om mediernas behandling av flyktingkrisen.

ALICE TEODORESCU, chef för ledaravdelning på Göteborgs-Posten,
KARIN PETTERSSON, chef för ledaravdelningen på Aftonbladet,
båda med flyktingfrågan som ett av sina huvudämnen.

NEGRA EFENDIC, reporter på Svenska Dagbladet, aktuell med boken ”Jag var precis som du”.

TERESE CRISTIANSSON, årets Nils Hornerpristagare, utrikesreporter baserad i Istanbul, och med stor erfarenhet från konflikterna i Afghanistan och Mellanöstern.

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2019-09-29