Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Välkommen tillbaka!


Har du någon gång varit student vid Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (JMG) är du alumn hos oss. Du är viktig. Som tidigare student är du vår länk till yrkeslivet efter examen och de branscher vi utbildar för. Vi håller gärna kontakten och hoppas vi genom detta nätverk kan inspirera varandra och utbyta erfarenheter.

Anmäl dig till Göteborgs universitets alumnnätverk!

Genom att anmäla dig till Göteborgs universitets (GU) gemensamma alumnnätverk gör du så att vi lätt kan nå dig med inbjudningar till alumnträffar, seminarier och annat här på JMG. Du får också information och erbjudanden från GU.

Du anmäler dig via länkarna i högerspalten ->

Håll kontakten efter JMG!

Har du förslag på aktiviteter för att studenter ska kunna hålla kontakten också när de lämnat JMG? Kontakta oss gärna! alumn@jmg.gu.se

Gå med eller uppdatera i alumnnätverket

 

Information till dig som redan är med i alumnnätverket!

2015-03-25 lanserade Göteborgs universitet ett nytt mobilanpassat alumngränssnitt med modernare teknik och layout. Det innebär att du behöver byta lösenord.

Följ JMG

Sidansvarig: Alumnansvarig|Sidan uppdaterades: 2018-06-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?