Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gustav Persson

Doktorand

Gustav Persson
Doktorand
gustav.persson@jmg.gu.se
031-786 4988

Postadress: Box 710, 40530 Göteborg
Besöksadress: Semniariegatan 1B , Göteborg


Institutionen för journalistik, medier och kommunikation (Mer information)
Box 710
405 30 Göteborg
www.jmg.gu.se
jmg@jmg.gu.se
Fax: 031-786 4950
Besöksadress: Seminariegatan 1 B , 413 13 Göteborg

Om Gustav Persson

Gustav Persson är sedan hösten 2013 anställd som doktorand på JMG. Tidigare har han studerat vid Lunds universitet, från vilket han erhållit kandidatexamen i Mänskliga rättighetsstudier och Medie- och kommunikationsvetenskap samt masterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap.

Forskningsintresse

Forskningsintressena rör sig kring medierade politiska protester, där frågor som deltagande, medborgarskap, affektivitet, subjektivering, ”det politiska” och diskurs står i centrum.

Pågående forskning

Avhandlingsprojektet, med arbetsnamnet ”Being political in media publics” handlar om hur individer och grupper, genom sitt politiska engagemang träder in i mediernas offentlighet. Projektet ämnar studera de sätt på vilka politiska aktörer upplever mötet med mediala sfärer, framförallt i fall där mötet sker från en diskursiv eller professionell marginalitet. De sfärer i vilka de politiska aktörerna kan variera, deltagande i traditionella nyhetsmedier såväl som sociala medier kommer att studeras. 

Visar 1 - 2 av 2

2017

2016

Visar 1 - 2 av 2

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2017-11-01
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?