Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Varför läser du på JMG?

Jag är bra på att skriva och jag sökte till programmet på grund av bredden - bredd i utbildningen och bredd på arbetsmarknaden. Och för att det verkar roligt. Jag har hört att det är en bra utbildning med bra lärare.

Josip Ladan började på journalistutbildningen HT 14.

Jag har läst filosofi och alltid skrivit mycket. Jag sökte för att jag vill arbeta med något som är roligt - man ska ju hålla på tills man är 65! Kompisar som har läst journalistik här tidigare har sagt bra saker om det så jag har höga förväntningar.

Mohamed Yusuf började på journalistutbildningen HT 14.

Jag är intresserad av moderna medier och hur folk tar till sig information så jag kombinerar mina tidigare studier i interaktionsdesign med medie- och kommunikationsvetenskap.Mattias Lindhe började läsa medie- och kommunikationsvetenskap HT 13

Jag gillar att skriva och tänker mig en framtid som journalist på en tidning. Har praoat på Sveriges radio och förberett mig för studierna här genom att läsa bland annat statskunskap och juridik.

Linnéa Katz började på journalistutbildningen HT 13
Jag siktar på en framtid inom medier och kommunikation, gärna som kommunikatör. Att läsa här blir ett viktigt steg på vägen!

Frida Tverelv började läsa medie- och kommunikationsvetenskap HT 13

Jag har länge varit inställd på att bli journalist och det är en lång planeringshorisont innan man kommer in här, så nu ser jag med glädje och spänning fram emot utbildningen!

Anton Mencin började på journalistutbildningen HT 13

Jag har yrket i släkten och när jag besökt redaktioner har jag tänkt att här vill jag också vara. Helst vill jag jobba med nyheter och samhälle, att vara på en tidskrift som Filter är drömmen.

Sanna Arbman Hansing började på journalistutbildningen HT 13

 

 

 

Sidansvarig: Cajsa Malmström|Sidan uppdaterades: 2017-08-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?