Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

"Att göra saker som
känns bra i hjärtat"


HANNA WEKELL läste medie- och kommunikationsvetenskap på JMG. Idag driver hon eget.

– Idag driver jag den ideella organisationen Digital Reliance samt mitt eget företag. På Digital Reliance arbetar jag med mänskliga rättigheter och digitala medier, i mitt företag arbetar jag som kommunikationskonsult.

Jag drivs av att göra saker som känns bra i hjärtat, det har lett mig på många roliga och spännande vägar men framför allt har det alltid gjort mig övertygad och säker på det jag arbetar med. I en värld där medparten av det vi gör är lite ytligt tror jag det blir extra viktigt att vara sann mot sig själv och därför använda hjärtat i sina beslut.

Vårda relationerna du skapar under studietiden, fokusera på det som är roligt i utbildningen och kräv inte mer av dig själv än att du ska göra ditt bästaDet bästa med min utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap var nog bredden, något jag inte förstod under tiden jag läste. För mig som är lite spretig i vad jag tycker är kul hade ett smalt och nischat program aldrig funkat. Här har jag fått med mig allt från projektledning till marknadsföring, PR och grundstenarna i strategisk kommunikation.

Tips till framtida studenter:

Mitt tips till framtida studenter är att vårda relationerna du skapar under studietiden, fokusera på det som är roligt i utbildningen och kräv inte mer av dig själv än att du ska göra ditt bästa.

Sidansvarig: Marie Grusell|Sidan uppdaterades: 2016-01-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?