Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

MKV:s studieråd

Under vårterminen 2016 togs initiativ till ett studieråd för Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet. Rådets syfte är att initiera förändringar gällande utbildningens utformning men även aktiviteter utanför programmets ramar.

Vi diskuterar förbättringar tillsammans med studierektorn som sedan för fram studenternas röst till berörda parter. Inledningsvis fokuserade vi exempelvis på att utveckla MKV-specifika temadagar, förbättra introduktionsdagen för nya studenter, men vi har även lyft frågor som möjligheterna för anonym rättning och utveckling av den fria terminen som ingår i programmet.

Tanken är att det i studierådet ska sitta två representanter från varje termin och att kontinuerliga val ska hålla rådet levande. För att rådets arbete ska bli så bra som möjligt och för att vi ska kunna representera så många som möjligt tar vi gärna emot era synpunkter. Därför kan ni alltid höra av er till oss på mkvstudierad@jmg.gu.se eller prata med oss i skolan!

Sidansvarig: Marie Grusell|Sidan uppdaterades: 2019-08-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?